Skräddarsydda resor

“Att resa med sina nära och kära det är livet!”

Så uttrycker sig många seniorer när de får möjligheten att ha mer tid tillsammans med barn och barnbarn. De gemensamma upplevelserna ger minnen för livet!

Eftersom vi vet att det skapas många förväntningar kring en resa lägger vi stort fokus på att hitta gemensamma nämnare hos alla i familjen för att få till en härlig upplevelse. Att då kunna få skräddarsy sin resa efter sina egna behov och plånbok gör det ännu roligare.

familj blogg fallgren funderar

Funderar ni på att göra en familje- eller generationsresa så låt oss på Piggehlin göra jobbet med att utforma några attraktiva förslag. Vi är duktiga på att hitta det som motsvarar era förväntningar, framförallt barnens förväntningar – är barnen nöjda blir alla vuxna också oftast nöjda.

Aktiva semestrar

Här har vi mest framgång när vi skräddarsyr!

Underbart foto från Lotten Odh som simmar med delfiner på Azorerna.

404770_334865506532146_100000260978545_1264646_1018543668_n1

Vi är duktiga på att hitta det oväntade men rätta resmålet för familjen.
Vi är duktiga på att erbjuda spännande aktiviter där alla hittar sin “grej”, inte nödvändigtvis tillsammans, ibland ger det guldkant att våga dela upp sig.

 

Födelsedagar ska uppvaktas med upplevelser

Nu är vi givetvis partiska i den frågan, men visst är det härligt att kunna bjuda med jubilaren eller “styra” jubilaren till att bjuda familjen på en härlig resa.

Vi har arrangerat många lyckade resor med det syftet bland annat till USA – Orlando och Fort Lauderdale, London flera gånger, Mallorca… Det är bara att välja!

 

everglades

Bild från Everglades i Florida – krokodilspaning

Ring oss 0411 55 05 55 eller mejla info@piggehlin.se