Trygga resor för alla

Vi vet – Har barnen kul har alla kul!
Därför utgår vi alltid från barnens förväntningar när vi planerar vår guidade resor men även när vi skräddarsyr er önskeresa, att resa med barn ska kännas kul och tryggt. Kan alla enas om några tydliga förväntningar så får ni alla ett äventyr att minnas för livet!

Livsmedelsallergier

Vi har bred kunskap om specialkost och det är även vår uttalade målsättning att kunna arrangera trygga resor för alla. Vi kvalitetssäkrar våra guidade resor för att gäster med livsmedelsallergier som ägg- och mjölkprotein och glutenintolerans ska kunna resa som alla andra.

Rätt Försäkring

Vi samarbetar med försäkringsbolaget If som ser till att alla resenärer är rätt försäkrade.

Utbildade guider

Våra guider som är med er på arrangemanget är handplockade från resebranschen. Den samlade erfarenheten bidrar till att alla resenärer ska få sina förväntningar uppfyllda, det är vår ambition! Vi är serviceinriktade, utbildade inom första hjälpen, tränade att fånga upp varje resenärs behov så att alla kan njuta av sin upplevelse. Vi uppmuntrar far- och morföräldrar att resa själva med barnbarnen, då ser vi även till seniorernas behov av små vilopauser, god mat och dryck m.m.

Samarbetspartners

Vår bussarrangör är företaget Kagans Buss. Läs mer om företaget på http://www.kagansbuss.se/
Bussarna är utrustade med alkolås, det finns säkerhetsbälten till alla resenärer, man kan resa med barnstol, det finns stora utrymmen för bagage, vagnar m.m.

Piggehlin och Kagans Buss har ställd erfordrad resegaranti hos Kammarkollegiet

Resevillkor

All information om pris, resmål, transporter, inkvartering, måltider och resplan finner du under respektive resas innehåll på sidan om “Våra resor”.

Minsta antalet resenärer för att en organiserad bussresa ska bli av är 25 pers.

Reser far- och morföräldrar tillsammans med barnbarnen utan målsman behöver vi även kontaktuppgifter till barnets föräldrar.

Betalningsvillkor

Efter att din anmälan är gjord skickas en skriftlig bekräftelse till dig via mail eller post enligt önskemål. Där begär vi en anmälningsavgift om 500 sek som betalas inom 15 dagar efter bokningstillfället.

Slutbetalning görs 14 dagar innan avresa till vårt BG 284-9214 med följande anvisning:
angivet arrangemang och namn på huvudresenär.

 
Avbokningsvillkor

Fram till 30 dagar innan avresa är det fritt att avboka.
Vid avbokning senare än 30 dagar behåller vi anmälningsavgiften.
Mot uppvisande av läkarintyg återbetalas även anmälningsavgiften.