1 september, 2013

KRYSSA MED FAMILJEN

KRYSSA MED FAMILJEN

Bästa familjesemestern 

Vi vill verkligen rekommendera att semestra tillsammans genom att kryssa!

Det finns garanterat en kryssning för alla.
Piggehlin jobbar hårt med att tillmötesgå våra gästers förväntningar, vi vet att det är en av nycklarna till framgång för en lyckad semester tillsammans. Vi lägger dessutom extra fokus på att barnen ska ha kul för då har alla kul.

Vi har ett etablerat och framgångsrikt samarbete med Go Cruising,
Mimmi Tysk är kanske Sveriges främste kryssningsexpert, både i antalet genomförda kryssningar men framförallt i att skapa den bästa routen för just dig. När vi sedan lägger på Piggehlins rutin och erfarenhet så blir det ett oslagbart koncept.

Så här kan ett upplägg se ut

FLORIDA OCH KRYSSNING I KARIBIEN

Det går flyg från Köpenhamn, Göteborg eller Arlanda med ett byte till Florida. Här kan ni bo några nätter innan eller efter kryssningen om ni vill. Kanske vill ni hyra en bil och se Orlando, Key West eller Fort Lauderdale. Efter några nätter i Florida går ni ombord på kryssningsfartyget som tar er mot Karibiens öar.

Exempel på kryssningsrutt

Florida, Jamaica, Grand Cayman, Mexico, Bahamas, Florida

I priserna som plockas fram individuellt ingår en veckas kryssning inklusive helpension, aktiviteter och underhållning, flyg ingår om Go Cruising bokar biljetterna för er

Ännu ett exempel…

EN VECKA I MEDELHAVET

Det avgår flyg från Köpenhamn, Göteborg eller Arlanda till Barcelona. Här går ni ombord på ert kryssningsfartyg som tar er runt till olika sevärdheter i Medelhavet.

En populär route är;

Barcelona, Marseille, Genua, Rom, Palermo, La Goulette, Barcelona

Vill ni följa med på någon av GoCruisings planerade Kryssningar så klicka på länken och läs om deras Kryssning till Karibien och andra resmål – kryssa är underbart!

www.gocruising.se

 

Video – Independence of the Sea, Välkommen ombord!

 

 

Fler nyheter