1 maj, 2013

New York weekend med barn

NEW YORK WEEKEND 

I samarbete med USA experterna på GoCruising rekommenderar vi varmt att resa flera generationer tillsammans till New York över en långhelg, staden som aldrig sover!

PRISEXEMPEL
12 555:- per vuxen del i dubbelrum (2 x queensize sängar)
8.720:- per barn del i Queensize säng (bredd ca 150 cm)

Direktflyg tur & retur inklusive flygskatter
Utresa från Kastrup  landar New York
3 nätter på Fairfield Inn & Suites inkl frukost
Hemresa från New York landar Kastrup

Vi bokar även flyg från Arlanda & Landvetter, priset kan skilja sig

Vi hjälper gärna till att boka;
Transfer från flygplats till hotell tur & retur
Stadsrundtur med svensk guide

Tillkommer:
Avbeställningsskydd
Reseförsäkring
Enkelrumstillägg

Program för er weekend i New York

Dag 1
Ni reser till den pulserande staden New York, även kallad ”The Big Apple” och “staden som aldrig sover”. Resan börjar med direktflyg från Köpenhamn, vid ankomst ordnar vi gärna transfer från flygplatsen till hotellet, den kostnaden tillkommer på priset. Ni checkar in på mellanklasshotellet Fairfield Inn & Suites, Marriott. Hotellet ligger mitt på Manhattan med centralt läge nära både Penn Station och Times Square.

Dag 2
Förslag att boka svensk guide som tar er med på citytour, under ca fem timmar kommer ni att se stora delar av staden och många av de mest kända sevärdheterna. Vill ni inte boka guidad tur ordnar vi med konkreta förslag så att ni själva kan utforska staden och dess sevärdheter på egen hand.

En promenad över Brooklyn Bridge, en helikoptertur runt Manhattan, muséebesök, shopping, strosa runt i Central Park, besöka Frihetsgudinnan och Ellis Island, åka på sightseeingtur med båt runt Manhattan, åk upp i Empire State Building eller Rockefeller Center. Utbudet är enormt!

Dag 3 och 4
Flyget avgår på eftermiddagen så det finns tid kvar att uppleva staden, senare på eftermiddagen är det dags för hemfärd, ni har transfer som tar er från hotellet till flygplatsen för avresa och ni landar åter i Köpenhamn.

Go Cruising
Är vår samarbetspartner & agent till vår New York resa

 

Fler nyheter