Skräddarsydda resor

Vi har genomfört flera skräddarsydda resor i Piggehlins regi.
Resorna har bland annat gått till Kenya, Florida/Orlando, London.

Det har varit generationsresor där farföräldrar fyllt år och velat fira genom att bjuda barn och barnbarn på en oförglömlig upplevelse och det är vår stora ambition att det ska skapa minnen för livet!

Familjeresor där föräldrar och barn önskat att få göra en resa skapad efter barnens förväntningar, har barnen kul har alla kul!

Föreningsresor där vi har kunnat hitta det lilla extra. Framförallt utifrån barnens behov – det kan gälla livsmedelsallergier eller funktionhinder. Vi arrangerar TRYGGA RESOR FÖR ALLA!

Låt dina drömmar bli förverkligade – vi hjälper gärna till!

Här följer några exempel på förfrågningar

Morfar fyller 70 och vill fira

Någon i familjen har födelsedag och vill boka en upplevelse för er alla tillsammans. Det ordnar vi – Disney Paris, en storstad i Europa eller simma med delfiner… Det är fritt att önska och drömma! Nästan allt går att fixa.

Träningsläger till Alperna

Ungdomar som tränar flitigt under året och vill få en bra start på skidsäsongen tar vi med på ett unikt träningsläger i Saas-Fee på novemberlovet.

Adoptionsgrupper

Ni är många föräldrar som träffas i era grupper varje år – barnen blir äldre och vill ha nya, spännande upplevelser i samband med återträffarna. Vi skräddarsyr ert arrangemang till lämpliga resmål.

Barn med särskilda behov

Det är inte lätt att hitta rätt resupplägg när man lever med barn med särskilda behov. Med den samlade erfarenheten som vi har så hittar vi rätt ort, rätt hotell och rätt tidpunkt att resa.